. BitterSweetLurveLife: what a bad day.....

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Thursday, February 24, 2011

what a bad day.....

hi fellas...adoiyaii...arini memang sgt bad day lah for me.very stressfull..kalau ade penunjuk meter tahap kestressan aku waktu ni..aku rase memang melebihi tahap maksima. boleh aku imagine penunjuk meter tu dgn springnye yg ter'toink-toink' keluar... papepun ini semua adalah cabaran.. dugaan yang datang tak putus-putus menguji tahap kesabaran dan keimanan aku.. 

aku malas nak layan sangat feeling tu so pas balik keje je..aku terus je zzzzzz (tido)... eventhou' tido selepas waktu asar ni tak baik utk diamalkan..by the way...aku ni bukanlah jenis makhluk yang suka tido petang..kecuali aku penat giloss..(penat sesangat)...and bila aku banyak masalah je aku akan melelapkan mata..huhuhu..

lelap punya lelap... jam menunjukkan pukul 19:30.. it's time to get up and continue doin' my work. ade task yang aku kena siapkan..demi menjaga maruah bangsa dan negara. chewahhh..
doakan semuanya berjalan lancar ye korang...

that's all for now...bubye..and may we have a blissfull day ahead....




1 comment:

PutRee SeJiNjaNg said...

samalah dear..lately ni tila pun slalu stess & sakit kepala...kerja melambak kat ofis..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR