. BitterSweetLurveLife: UnDeRConsTructioN

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Thursday, March 03, 2011

UnDeRConsTructioN

nite2 uols...hohoiiii..mata aku x rase sleepy lagi so aku dok blogwalking and rearrange my blog ni..bagi nampak kemas skit..erm..manyakk mau belajar maa.. aku dah ADDICT nak blogging jer skrng ni..so korang jgn le dok heran bile nengokk aku nyer blog jap lain jap lain ek.. best la pulak.. so if ade sesapa yang nak beri komen and tunjuk ajar kat budak freshie ni..jgn malu n jgn segan mengomen aku k.. no heart feeling & heart attack too..no worries.. sharing is caring..kan uols...

* gedikkss nye ko minahh..ahaks!

3 comments:

Redbloodsnow said...

WAHHH RENOVATE UR BLOG EA. RAJIN LAH :)

PrincessHaNako said...

Ur blog dah nmpk nice pun... jangan wat blog terlampau crowded sgt, nanti blogger lain bling2 mata nengok, hehe... sy pun freshie cam awk gak dlm dunia blog nie..

KichiMachiko said...

zie: hehe..for fun.i really like ur blog u r my inspiration..cewahh..thanks 4 ur comment.

Hanako Tq..xnak le wat crowded sgt..nnt trouble lak loading..kan2..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR