. BitterSweetLurveLife: Aduhh..laparnyaa

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, April 11, 2011

Aduhh..laparnyaa

Halluuu Uols! Fulamakkkk...baru aku sedar yg aku tak lunch lagi wehhh..patut le perut ni meragam dok buat konsert perdana..and patut le jugak anak tekak ni cepat benor terliur..bila baca pasal makan2 kat blog ni.. Naseb baeekk tak meleleh dgn dahsyatnyaa.. And gelora nak p balik umah awal..masak2 ni semakin berkobar2 bila singgah and baca entry PrincessRedbloodsnow pasal "SAMBAL CILI PEMBUKA SELERA MAKAN ZIE" ...sungguhh aku tak tahan le nengok cabai yg dia tumbuk tu.. Ahh,nak kemas2 semua files ni dulu..pastu angkat kaki..larikkss..balikk umah..^_^


Sambal Cabai..tak lengkap rasanya kalau hidangan aku takde ni.. mesti tercari2..
Haaa..ni pun one of my favourite..SAMBAL BELACAN GORENG..
Tak toleh kiri-kanan woo kalau tgh ngadap nasik!
Confirm LICIN pinggan.. maunyer 2,3 kali menambahh..

Bisik2:
rindu pulak ngan Sambal Belacan Goreng my auntie..sgt sedap coz dia  enrichkan ramuan2 yg lain in her recipe..Lupa lak nak mintak recipe kat dia..huhu

4 comments:

AmirFX said...

Yahhh.. Kecur nangga sambal ya.. Adesss...

PutRee SeJiNjaNg said...

yah lalu teringin lalu kmk..hehhehe

queyla zora said...

Hallooo boleh bagi resep cara membuat sambal cabai seperti gambar di atas? Thanks :)

queyla zora said...

Hallooo boleh bagi resep cara membuat sambal cabai seperti gambar di atas? Thanks :)

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR