. BitterSweetLurveLife: Agak busy..lately

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, April 29, 2011

Agak busy..lately

Assalamualaikum Uols..apa khabar? Salam Jumaat uols..syukur kita ke hadrat ilahi kerana msh dipertemukan lg di hari yg penuh keberkatan ini. Aku baru berkesempatan nak hapdate blog today as last few days aku agak busy menguruskan annual sports activities. Penat tak terkata..rumah pun tak sempat nak dikemaskan. So, that make our house like 'tongkang pecah'..huhuhu.Maklumla dah semuanya busy nak ngurus pasukan dan urusan2 yg berkaitan dgn aktiviti sukan  to make sure everything went well. Itulah ragam wanita yg bekerjayakan uols. Weekdays busy dgn keje...weekend lak baru ada mase nak buat housekeeping and so on.. Nasib baekk tak menikah lg..kl dah menikah tu..maunyer kena komplen..kan2..? Ok la uols..aku nak sambung buat housekeeping jap..later on aku continue bersiaran.

1 comment:

OreO HitaM said...

what a sweet couple

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR