. BitterSweetLurveLife: Aku Bengang Dgn KAU

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Sunday, April 03, 2011

Aku Bengang Dgn KAU

Ishh..memang sengaja nak mencabar kesabaran aku le KAU nih! Bila aku dah ada masa nak update entry..nak YM..nak Facebooking..blogwalking ...KAU  pulak buat hal. Tak bleh ke nak tolerate sket kat aku ni??.. Bila weekdays KAU..OK pulak! Menyampah betul la aku dgn KAU ni..dah la bulan2 aku byr KAU..RM70..servis KAU tak berbaloi dgn apa yg aku bayar wehh..  KAU  tau tak..KAU punya antenna tu bukan main gah la berdiri kat bukit dkt tmpat aku kerja ni?..Hari2 aku bleh tgok KAU punya antenna. Tu pun KAU msh takleh nak kasi KAU punya servis lg bagus kat semua org yg guna servis KAU kat daerah ni ke? Asyik2 nak upgrade system tp servis sama gak camtu..kalau nak upgrade tu, kasi la upgrade high speed trus..jgn alang2. Suka buat org bengang dan menyampah dgn KAU.. Sebab KAU tu DIPERLUKAN le aku gagah sabarkan diri aku.. Aduhai..broadband oh broadband..


aku sayang KAU..tolong tolerate skit pliz

1 comment:

Dea said...

samala kita... bila kt kolej, kemain gik selow, mun tmpt len, library or umha, laju nya.. eran mek.. huhu.. sakit ati... nk polah keja kt bilit di kolej pun susah.. knk oww...

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR