. BitterSweetLurveLife: Hero TWILIGHT takut pada badut???

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Saturday, April 23, 2011

Hero TWILIGHT takut pada badut???

Eh..eh..Mr Twilight ni takut pada badut ek? Tapi nape?.. Haa..camni..al-kisahnya terjadi pada satu ketika semasa zaman kanak-kanaknya,sehingga mengundang perasaan trauma. First time berkunjung ke tapak sarkas dia telah melihat kejadian yg melibatkan seorang badut mati terbakar ketika pertunjukan sarkas selepas kereta yg mereka naiki meletup secara tiba-tiba..Erm, no wander la dia takut pada badut kan uols..tapi kini, dia terpaksa berdepan dgn traumanya coz dia memainkan watak sbg pelajar veterinar yg menyertai sebuah kumpulan sarkas dalam filem terbaru Water For Elephants. Kalau uols nak tau, Pattinson digandingkan bersama aktress jelita, Reese Witherspoon. Pattinson,memainkan watak as Jacob, seorg pelajar veterinar, dalam diam jatuh hati pada Marlena (Reese Witherspoon), the circus performer yg telah pun berkahwin. Erm,nak tau tak endingnya camane? Jom kita terjah cinema reramai..khabarnya filem ni released on 22nd April 2011..Dah ada tak ek? Let's check it out!!

V
V
V
V
V
V
Water for Elephants movie trailer

5 comments:

AmirFX said...

Nasib d sitok jarang ada sarkis kedak ya.. haha..

Azlan Hasan said...

wah...klu da fobia bleh ker dia nak belakon..anyway klu da boleh berlakon tu i think dia da overcome masalah fobia dia tu..hehehe..

Regards,
-Strider-

EmanTheHalia said...

mak aih pening bace~ warna warni.

L@dyKichiMachiko said...

AmirFx:...eii.best mun ada circus dtg skali-skala,tp maok ada bomba juak cya,langkah keselamatan.

Azlan:yup! betul tu..kl dia dah berlakon dikalangan badut2 tu,means dia dah leh overcome trauma dia..

EmanTheHalia:..hehehe..poning?? Nk wat camane kl dah sokka wat camtu,bkn smua blogger guna konsep warna-warni tau..thanks sudi menyinggah..^_^

Azlan Hasan said...

aku time tulis comment ni pun x bape nak sehat..tapi nak baring jer boring gak..hehe..tapi aku xsehat bukan sebab ais tapi sebab x cukup tido..hahaha..

Regards,
-Strider-

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR