. BitterSweetLurveLife: Kim Yoon Ji sangat sukakan bunga...

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Sunday, April 10, 2011

Kim Yoon Ji sangat sukakan bunga...

She's CUTE!

Hye uols! Agak lama aku tak post entry pasal artis dan dunia artis rite? Hrmm..arini sekali skala aku nak memecahkan tradisi bloging aku..skodeng2 and ulas2 ttg citer artis.Uols penah tgok tak citer.."Playful Kiss"..ni laa aktress yg pegang main character dlm citer tu. If I'm not mistaken..currently citer "Playful Kiss" ni dah main kat 8TV..tp tajuk citer tu dieorg ubah kpd "Naughty Kiss"..plotnya tetap sama. Aku dah khatam dah citer ni..bestt! Aku suka nengok muka aktress ni..comel sgt. If uols nak tau, cita2 minah ni b4 jd pelakon ialah nak jadi penjual bunga..coz dia sukakn bunga..suka tgok warna2 bunga..

Bisik2:
 nanti lau dah pencen jd pelakon bleh la jadi florist. Nak tau more info bout her?

2 comments:

alinac lover said...

x pernah lg tgk~

Redbloodsnow said...

mek nang sik pnah lah diat drama korean..huhu

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR