. BitterSweetLurveLife: Masih rindu wif my lovely cats...

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, April 25, 2011

Masih rindu wif my lovely cats...

Assalamualaikum Uols! Ape khabar? Alahaii..penat dan ngantukksslah arini. 'Monday Blues' la pulakk. Hati ni pulak masih lagi teringat pada  kampung halaman. Seronok rasenye melayan kerenah adik2 dan my lovely cats. Nak tgok my lovely cats tu? Jeng..jenggggg
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Opss..opss...salah la pulak.bukan yg nih...tapiii...yg kat bawah ni haaa..
V
V
V
V
V
V
V
V
V
1st tu nama dia...Cici, yg 2nd tu pulak..Miko
Hiks..hikss..comel tak? Uols tengok la dua ekor nih! Ngada2 tau uols..kemain lagikss tido dgn nikmat skali kat atas tilam aku yg empuk tu.. Eiii,rindu la nak main ngan dua ekor ni.. InsyaAllah, tak lama lagi bleh lak main dgn dua ekor newborn kitten.. sekor warna hitam, sekor warna hitam-putih tompok2.. Maafle uols, lupa lak nak snap2 pic newborn kitten tu.. Huhuhu..kempunan lak uols nak nengok ek. Harap2 newborn kitten ni, panjang umonye.. before balik ke 'umah bujang' aku..sempat gak say babaii kt newborn kitten tu..harap sgt dua ekor tu selamat menempuh kehidupan..suppose ada empat ekor tau uols..tapi..dua ekor lagi dah R.I.P.. Huhuhu sedihhh wooo..kalau hidup kan meriah family ngiyau2 aku ni.. Ajal-maut di tgn Tuhan...

Bisik2:
pengubat dikala DUKA, penghibur dikala SEPI..my therapy..meowwww

3 comments:

Redbloodsnow said...

HEHEHE...tetak mek bc time tak padah oops salah alih² si pikachu ya duhal..hehe.

psstt..mek mun nyau mek mati nk. Nangis bena² kmk koh. mesti pey mmpi² ttg cdak :(

ya mek more prefer, mun nyau mek nk mati...better cdak menghilangkan dirik jak. coz mek x sanggup nk sedih gilak² tak ngubo cdak...huhu

Redbloodsnow said...

eh..lupak nk pdh...mek ambik pic si pikachu tok ah. k mek update blog katok..hehe

lak mek creditkan ke entry ktk tok ^_-

Sufinah Yussof (SY) said...

comel~
bercita2 nak bela harimau.tapi dapat bela kucing pon jadi la.huhu~
ni cite kucing saya:
http://sufiesy.blogspot.com/2011/04/rindu-my-incik-kaka.html

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR