. BitterSweetLurveLife: Apesal mood nak melantak..ngap2 bergelora sgt ni??

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Saturday, May 14, 2011

Apesal mood nak melantak..ngap2 bergelora sgt ni??

Ohhh..sungguh tak ku percaya! Ape ke hal mood nak melantak..ngap-ngap aku makin bergelora..lately ek? Ish..musykil2..adakah kerana aku sdg STRESS dek kerja2 yg semakin menimbun..or adakah aku HAPPY? Or.."bulan nak mengambang"..hehe..opsss..tapi rasenya lambat lagi nak sampai tarikh tu. Haaa..uols kalau nak tau, pagi tadi sekitar jam 8.20 a.m..aku dan colleaguesku dtg bertandang ke kantin. My colleagues having their breakfast, while aku sebokk nk menapau. Tetiba..rase lapar pulak bile nengok makanan, waima dah pun breakfast wif RICE PORRIDGE...awal pagi td. Uols nak tau aku tapau ape?

V
V
V
V
V
V
V


hahhaha..kue teow goreng. macam pic kat atas tu..yg best nya..aku leh tapau half kue-teow goreng and..nak tau ape lagi yg half tue...jom skodeng...jommmm...

V
V
V
V
V
V
V

Nasi goreng  cina..yahhh..tamaknye nak makan. ish tak hengat dunia dah ke?.. Hehehe..Maaf le ye, pic semuanya terpaksa aku googlekan coz my handphone yg bercamera dah pun uzur dah nak mintak ganti baru.That's why lahhh..aku waktu LUNCH hour ni ceria je..pasal peerut masih lagi kenyang..hati pun manyakk senang. Dahsyatkann aku..? Iskk..iskk..tuan belog geleng2 kpale..^_^

Bisik2:
..ketika entry ni dipublish, aku on the way ke suatu tempat..itu pun kalau jadikk le..

9 comments:

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

hati kak vee berkata:
"sabau...sabau..sabau wahai hatiku"
bila kak vee nangga gmbr kuey tiaw itu... ekekekekekeke ;0).

wa khairul onggon said...

Kmk di KL tuk time tuk tengah hujan lebat kmk lapaaar!! huhu... Adoheh... hehehe...

Anisa Hang Tuah said...

sedap :)

PrincessHaNako said...

kmk pun sama wak cam ktk yunk, malar nk makan jak2, ni ndak badan dah jd mcm badak sumbu dah kinek tok.huhu

AmirFX said...

Asa lapar nangga gambar barang makan ya.. *gurp*

AmirFX said...

Asa lapar nangga makanan ya ehsss.. Sedap sik?.. *gurp*

Ardini Humaira said...

pagi ni dni bfast dengan kteow ;D

PutRee SeJiNjaNg said...

wah kueh tiaw eh...nyaman ya...huhuh

PutRee SeJiNjaNg said...

wah kueh tiaw eh...nyaman ya...huhuh

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR