. BitterSweetLurveLife: Hana Tajima Simpson...fashionista blogger yg SUPERB!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, May 06, 2011

Hana Tajima Simpson...fashionista blogger yg SUPERB!

Assalamualaikum Uols... Arini mode santai je,aku pun tak tau pasal ape..waima keje aku sememangnya sentiasa melambak. Adoiyai..nyempat lagikkss nak blogwalking dan hapdate entry.. Dr satu blog ke satu blog aku berjalan..penat jugak belogwalking ni, especially bile singgah di blog yg agak lambat nak loading.. Nak baca entry tip-top meletop punye pasal sanggup kauu..aku tunggu.. Sabarkan separuh drp iman..ceaa..ayatt poyo tu..

Hana Tajima Simpson
Ade satu blog ni cerita pasal Hana Tajima.. Actually,since aku ni baru je mengaktifkan diri dlm dunia blog ni, aku tertanya2 gak siapakah gadis yg dimaksud ini.. Then,ape lagi wehh..aku godek2 la Mr.Google cari info bout si Hana Tajima. For blogger yg dah lame blogging tu,tak perlu  la nak introducekan lg..of course la uols tau si Hana Tajima ni adalah seorg fashion blogger and a designer. And,she also owned her clothes label rite..Maysaa. Wahh..tak sangka ek, seorg mualaf...berdarah campuran Jepun-Inggeris like her, sgt komited enhancing fesyen2 berhijab yg kini menjadi ikut-ikutan wanita muslim di seluruh dunia, termasuk..Malaysia. If tak mengoogle pagi ni and search bout her..sampai mati pun aku ingat she's a Malaysian coz she doesn't look like a foreigners..huhu. Kesiannyer aku..apapun,aku sgt impressed and salute her so much. Jom layan some of her gorgeous picxaa!
Eye-catching..natural beauty of Hana Tajima

She doesn't look like a mix-blooded gurl
She's married..already..opss!
Bisik2:
like her hijab style fashion..awesome and simple..

2 comments:

Redbloodsnow said...

mek really love hana tajima pun cara bershawl. so far dh pandey ngikat segek caranya..hehehe

Siti Mashitah Saidin said...

br ari nih kenai sapa tuh hana tajima.heeee

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR