. BitterSweetLurveLife: Psttt...Uolss nak join tak?? Sudi takk??

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, June 13, 2011

Psttt...Uolss nak join tak?? Sudi takk??

Dah hampir 4 bulan aku active dlm dunia blogging ni, since aku create blog  ni penghujung February lalu. Tak sangka pulak. Dan..honestly, aku lebih tenang berblogging coz in realiti aku ni agak pendiam orgnya. tak banyak cakap..therefore, blog ni la tempat aku meluahkan isi hati aku. Suka, duka, happy..semua ada. Knape aku cakap camtu? Well if uols noticed, blog kesayangan aku ni tak seperti certain blog yg lain. Certain blogs, mst letak FB or Twitter badge di sidebar masing2. Kan..kan? Perasan tak sekarang? Nanti ada masa aku storykan kat uols knape aku tak buat those stuff. Aku nak habaq something ni uols....

"Aku sayang blog aku wei.."

Actually,aku ada hajat yg nak disampaikan kat uols ni. Yela, dah 4 bulan blogging sometimes aku blur gak nak story apa kat uols. So,kali ni aku ada terfikir nak buat 'pesta keramaian' utk follower blog aku..non-follower pun boleh gak join,tapi kena follow dulu la ek. Camni..aku nak buat SEGMEN BERSAMA L@dy. Tapi aku tak pasti la ada ke sesapa yg join segmen tu nnti ek?? Apapun..uols tunggu la dlm beberapa hari lagi k..(^__^)

Bisik2:
my first attempt..camne agaknya sambutan segmen yg bakal aku buat tu nanti? Boleh diterima ke tak ek?

7 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

pesta keramaian?

menarik bunyinyer........

(^___^)

AmirFX said...

Segmen Melodi... Kurangkan kontroversi tingkatkan trafik.. haha..

Ain Shafinas said...

cane nak join ny sis, guide skit please :)

wa khairul onggon said...

Kmk mok join ktk yerrr... :)

Khairul Antasha said...

mok join juak.... cepat gik..hehehe

Redbloodsnow said...

mek pun cyg blog tak juak! hehehe. teruskan berblogging ah ^_-

Ardini Humaira said...

bestkan berblog :)

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR