. BitterSweetLurveLife: SAPS : Buat Aku dan guru2 seM'sia peninggg!!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, August 05, 2011

SAPS : Buat Aku dan guru2 seM'sia peninggg!!

.....Aku sangattt penatt...
Hadoiiiii!! Pening-sepeningnyaa. Proses key in markah ONLINE ni sgtlah mencabar kesabaran aku especially di bulan posa ni. Sesangat la problem nak loading page! Bila dah key in...kena pulak tunggu markah yg di key in tu berjaya di key in kan.. Pastu kena klik pulak nama student yg seterusnya dan tunggu kotak markah keluar! Kalau tak keluar..kena klik sekali lagi nama student tu. Server pun pening wehh! Ragam bila semua guru se'Msia berlumba2 nak login ke website utk key in markah pelajar masing2.

Bisik2:
penattt..asal habis exam je..penatt berganda2..tambah pulak wujudnya SAPS yg baru je diperkenalkan ni..hadoiii, bertambah la proses key in markah. 
~Berkhidmat Utk Negara~

3 comments:

AmirFX said...

Olaterdah.. Nampak ketensinan ktk d sia.. Nway, be cool.. Smile always..

Khairul Antasha said...

yalah hooo..ada la kazen mek ngadu psl tok ngan kmk..

[sutera kasih] said...

aokk..ada blogger cikgu pun ngadu pasal tok..saba jak la dear..berkhidmat utk anak bangsa hehe

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR