. BitterSweetLurveLife: Sengal tak habis2..geramm ahh!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, August 22, 2011

Sengal tak habis2..geramm ahh!



Not mine! Google jer.. (jgn buat pasal boleh tak?)
Aku benci betol lah!! Geram sgt! Kalau ada tukul kat tangan aku sekarang maunya pecah berkecai engkau aku kerjakan.. Masa aku sibuk dgn tugasan yg memerlukan engkau, masa tu pulak engkau buat hal.. Slowwwwwww nak mampusss! Haishhh...tension benor aku.. Sejak wujudnya sistem key in markah secara online ni, susah betol aku nak consentrate pada tugas hakiki....iaitu teaching and learning. Tak key in kangg kena sound pulak, then KPI pun tercalar. Macam2 je skrg...sistem dulu2 walaupun tak semaju sekarang takdelah sampai nak menyusahkan dan membebankan tugas hakiki seorg guru.. Kesian kat budak2 aku. Betol lah...people only wants to see good results, but never know how painful to achieve it! Gerammmm! 
Bisik2:
macam2 je dugaan dan kerenah di bulan puasa ni..adoyaii!

5 comments:

AmirFX said...

Patut sekolah nektok ada Wifi kedirik.. Nyaman kerja chekgu..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

aok eh..mek sokong kata cucu ku amir kat ats ya...sepatutnya ada wifi..
aok eh..ktk ada extension connection sik utk broadband ya..mcm hubby mek buat kat site, nya connect ngn extension connection, kakya broadband ya diikatnya ngn pembaris pjg..engkah nya tinggi sikit dari lappy...insha-ALLAH, signal ya akan jadi cpt,smooth n laju..

KiKiHanakO said...

hehe nang berkecaiiii mun di empass yaaa

ciK LyndaWawa igUana said...

beruk kitak ya jenis vodafone x? mun jenis vodafone..pat di set suruh laju bah...mgs blok kmk...lak mek padah gini..

eva said...

ya mek cmok k broadband.. sakit pake ya.. agik2 tym kta nak pake mena2.. boleh jadi gila.. hehe

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR