. BitterSweetLurveLife: Cuti raya dah nak habiss...prepare nak kerja pulakk!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, September 02, 2011

Cuti raya dah nak habiss...prepare nak kerja pulakk!

"Yeayy...yeayy..raya..yeayy...yeayy..raya..." (excited ala2 adik Mia Sara). Dah msk raya ke-4 dah ye arini uols.. cepatnya masa berlalu..bagi uols yg dah mula bekerja pada hari ni, selamat kembali bertugas aku ucapkan.jgn sedih2 coz rasa masa yg ada tak cukup utk beraya dan menziarahi sanak-saudara dan sahabat-handai. Rayakn sebulan uols..so pastinya msh ada antara rakan-taulan yg akan buat open house nanti. As for me, bila dah kembali bekerja Isnin nanti kena bersiap sedia utk design buku program (tentatif program) utk sambutan perayaan 1 Malaysia di sekolah..sebelum bercuti lepas dah meeting nak organisedkan event ni yg akan menggabungkan perayaan yg disambut di Msia..such as..Thn Baru Cina, Perayaan Gawai Dayak, Hari Raya, Deepavali dan juga Perayaan Krismas..(pra-Krismas). Hmmmm...kembali busy!!

Bisik2:
bila dah berkumpul bersama famili....berat hati pulak nak balik ke 'asrama'..=(

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hmmmmmmmm

malasnye nak kerja

AmirFX said...

Selamat Hari Raya Ladykichi... Olaterdah... Beli awal2 DVD k ktk layan kat asrama kelak...

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat hari raya..ni duit raya untuk kmk bah? huhu...

kitak makey vodafone nak?pergi setting > manage devices > klik kat K3565z( cam yang kmk la)> edit> tukar 3g only.


pasya laju nya..
selamat mencuba..hehe

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR