. BitterSweetLurveLife: Yeaahhhh...BERTUKAR!~cikgu-cikgi jom kita isi eGtukar..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, September 12, 2011

Yeaahhhh...BERTUKAR!~cikgu-cikgi jom kita isi eGtukar..


Masa yg ditunggu2 dah pun tiba.. Kpd cikgu-cikgi bloggers sekalian, if uols berhasrat nak pindah pada tahun depan...cepat2 la uols isi eGtukar ni ye. Permohonan utk berpindah/bertukar telah pun di buka awal September yg lepas. So..apa tunggu lagi? Meh…mehh kita isi together-gether. Fyi, this is first time ever in my life mintak pindah tau..setelah hampir 5 tahun bertugas di daerah ini..(kat mana?..biarlah rahsia..tiba masa nnt baru habaq kat uols na?) Ni bukan saja2 nak try tau..kalau dpt pindah tu..alhamdulillah. Syukur..kerana aku akan memulakan hidup baru dan menimba pengalaman baru di tempat lain pulak. Bak kata pepatah..”lain padang, lain belalang”. Bukannya tak seronok bekerja di sini..tetapi, aku taknak komitmen terhadap tugas terjejas kerana kurang motivasi. Sometimes kita perlukan pembaharuan utk terus bermotivasikan?


Haaaa…ni aku punya permohonan. Maaf ye..aku tak bagi uols tgok my real name coz aku lebih senang uols kenal aku dgn nama pena aku skrg.. Ceaaa…(^_^)hiksshikss. Kl nak tau aku apply kat mana..uols click the pic to enlarge..


Tadaaaa…dah pun diproses. So, lega coz dah settle dgn transfer application. Juz have to wait for the result je.. The result will be announce by the end of this year, probably in November or December.

Bisik2:
Tarikh tutup permohonan ialah pada 30 September 2011. So, kpd cikgu-cikgi yg blom apply tu..cepat2 apply.

7 comments:

Redbloodsnow said...

cubalah dak polis ada wak. nak best...hehehe

Ms Tikot said...

Good luck & selamat bertukar di tempat baru ;-)

ciK LyndaWawa said...

kitak nak pindah sini tek?

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

ktk nak pindah cney? juh..pindah agak kak vee d ctuk juh =0).

ciK LyndaWawa said...

yeay..pindah kuching..pat mintak cia tok..huhuhu...lak roger.berik no henpon k..=]

AmirFX said...

Rumah ktk d skolah Openg ka? haha.. Tok men sukati mesen jak teka rumah ktk tok..

DaHLia said...

berjaya x cikgu??

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR