. BitterSweetLurveLife: Spontan Jer...Menjelangnya APC.

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Thursday, November 03, 2011

Spontan Jer...Menjelangnya APC.

"Bukan gambar sebenar, cedok dr Google je"
Busyyy!!!.... Aku dan beberapa org Ahlijawatankuasa Sijil dan Hadiah..sedang bertungkus lumus menyusun atur strategi utk memastikan tidak akan berlaku sebarang kesilapan pada 'hari kejadian ' iaitu 8 November 2011. Weols sedaya upaya buat yg terbaik coz big boss sgt2 cerewet dan nakkan yg perfect! (eventhou, it hard for us to be perfect at all times) Weols dah pun siap dgn menggulung sijil2 penerima hadiah, dan meletakkannya ke dalam kotak dgn serial number khas bagi memudahkan weols mengagihkan sijil2 tersebut nanti... Spontan je ni, ayat pun rasa cam tunggang langgang je.. Sorryyyy....coz belum punya waktu utk update dgn lebih efisien. 

Bisik2:
keje lain pun masih melambak..hadoiii!

3 comments:

AmirFX said...

Macam Emmy Awards jak.. haha..

Azlan Hasan said...

hadiah untuk saya ade tak cikgu??hehehe

Regards,
-Strider-

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..mek tauk gney sa adrenalin rush ya dear..sama ngan mek slalu busy ngan event.kerja hakiki lu kaco lu.adoiyai..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR