. BitterSweetLurveLife

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Tuesday, December 20, 2011

"BENGANG..BUKAN BANGANGGG..OK.."
* Google dan cilok pic ni dr SINI dan kat SINI *
Ketika entry ini sedang ditaip (means that while this entry been published, maybe aku dah calm down)...aku sangat2lah bengang..nasib baik tak bertukar jd incredible hulk! Bila aku bengang of courselah aku rasa :
  1. Nak sepak terajang je org yg buat aku bengang or buat aku moody..
  2. Nak pegi jumpa org yg buat aku bengang tu dan tampar muka dia sampai lebam!
  3. Nak bg tazkirah panjang lebar (berleter) kat dia sampai telinga dia berdarah!
  4. Nak heret dia dgn kuda ala-ala filem koboi gituu..
  5. Nakkkkk.....arghhhhhhh, macam2 la yg ganas2 yg tak dpt nak disenaraikan kat sini!!! Benganggg ahh!
Bisik2:
benci kalau org buat aku macam tak exist! Ingattt aku ni apa??

2 comments:

Azlan Hasan said...

jangan lupa flying kick bulu idung dia sekali kak..hehehe

Regards,
-Strider-

AmirFX said...

Print ktk mukanya.. Pasya ktk tempek kat punching bag.. haha..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR