. BitterSweetLurveLife: DSLR Canon Yuna.....buat aku terpesona!!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Saturday, December 17, 2011

DSLR Canon Yuna.....buat aku terpesona!!

Hi semuaaaa!! Psttt..pstttt...uols pernah tgok tak iklan Canon Yuna tu? "There's a song in every image.." Perasan tak DSLR yg dia guna tu? Ala-ala pic DSLR yg kat bawahh nii..kann. Tapi for sure..it's not the one yg Yuna guna tu.. nampak lain sikit (memang lain punn..)


"CANON EOS Kiss X50..sape ada model ni..jelesss habiss lah!"
Part yg aku suka ttg DSLR Yuna (xtau model ape..so letak DSLR Yuna..jelahh), coz it's MAROON in colour!! Limited edition katakan.. For sure, ramai yg dah memiliki camera ni especially those yg mmg kaki camera. Actually aku pun minat gak dgn camera DSLR ni tapi so far...hajatku masih tak kesampaian lagi nak owned a DSLR camera.. Bukan nak show off, tapi at least dgn adanya DSLR Camera ni..bolehla jana pendapatan sampingan kan...such as, photographer!


" CANON EOS 1100D a.k.a DSLR Yuna.. sungguhhhhhh cute!"

Bisik2:
nanti kalau dah ada DSLR sendiri...bleh jadi part-time photographer!

6 comments:

Tee said...

beli sigek nong..

AmirFX said...

Aaaa... Kacak! hihi.. Yajak dapat kmk padah.. Bab kemere DSLR tok kmk nang blur...

ciK LyndaWawa said...

kmk tok lum da dslr..teringinmok ad sigek eh..

Azlan Hasan said...

ape beza yang yuna pakai tu dengan yang nie???yuna pakai tu custom made utk dia ker??hehehe

Regards,
-Strider-

eva said...

bestt eyh!! beli jak kak.. alu addict pake slr lok..

Mukhlis AA said...

ada DSLR tak menjadikan seseorang itu photographer.

Nak jadi photographer kne byk belajar dan pergi kelas/bengkel/seminar/talk/outing.

Dan seorang photographer walaupun dgn compact kamera pun boleh menghasilkan gambar yg cantik. Yang penting orang yg dibelakang kamera, bukan kamera sahaja. Namun kepentingan kamera tidak dapat dinfikan.

Contoh lain mcm ada stethoscope xmenjadikan kita doctor. Ada mesin jahit tak menjadikan kita tukang jahit etc.

=]

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR