. BitterSweetLurveLife: My class T-shirt.. Nak jugak ke..sila tempah sendiri =)

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Sunday, December 04, 2011

My class T-shirt.. Nak jugak ke..sila tempah sendiri =)

Baju Kelas for my 'anak-anak'..sesi 2011. Combination of black & orange.
Simple and nice! 
Hi uols! Actually, dah lama tau aku dok peram entry ni..coz tak punya banyak waktu nak blogging dan aktiviti blogging aku terpaksa dikurangkan diatas sebab2 tertntu.. Well actually gambar T-shirt tu semua adalah T-shirt students2 aku yg dorang tempah last October. Early November dorang dgn happynya dah pun received baju tu..bukan main happy lagi tau! Sungguhpun T-shirt kelas dorang ni dibuat dan ditempah penghujung tahun, at least i'm a bit relieved coz dpt menunaikan hasrat dorang.

It's DONE already..for 33 numbers of students
Aku sgt berpuas hati dgn perkhidmatan yg ditawarkan oleh ejen T-shirt ni. Harga pun mampu milik oleh smua org..RM38 (collar)..plus fabriknya pun very soft and cool. So kira berbaloi la dgn harganya..ye tak? For uols information, T-shirt students aku ni, aku tempah drp sebuah company di Kuching and my agent is someone who close to me. My fiance..HAHA! (Thanks a lot b,for your help..love u!) 

The front view.. 
Erm,sanngguppp tau aku order jauh2 eventhou dkt area aku ni pun ada gak company yg bleh uruskan tempahan T-shirt. Tapi aku taknak since dorang buat cincai and then low quality..fabric pun mcm kain burok je. Taknak arr.. Aku sgt mementingkan quality tau! Bak kata pepatah, alah membeli menang memakai. Betul tak uols?

Back View
Hehe..designnya mmg agak childish skit..maklumlah design utk budak2 katakan..tapi menyampaikan mesej yg sgt bermakna buat dorang. So...for those yg berminat nak menempah T-shirt..(maximum 15-20 pcs..more is better..) bolehlah berurusan dgn RB Creative Company..at rbcreative30@gmail.com atau berhubung di talian 012-8581103. For information, selain drp tempahan T-shirt, ada juga offer services such as membuat namecard, brochure, flyers and etc.. (ikut hati byk lagi nk disenaraikan). Company ni adalah company milik bumiputera..so sape lagi yg nak support bumiputra kalau bukan bumiputra sendiri..ye tak? 

Bisik2:
seriously...service mmg MANTAP! Try it...=)


9 comments:

AmirFX said...

Kacak design baju ya.. Simple jak...

CHU MAJORFLAVA said...

ee...kck..bapa pricenya dear for 1pcs?

ciK LyndaWawa said...

kitak ejen tshirt ka? sini ya?

Azlan Hasan said...

hitam ngan oren..memang nampak stylo kak..hehehe :)

Regards,
-Strider-

Cho Cho (bukan nama sebenar) said...

best2..teringat time2 sekolah dahulu kala T_T

eva said...

cuteee!!!! mek mok cgek juak.. ehehhehehehe..

ciK LyndaWawa said...

yer......lak mek polah tshit k kazen2 kmk ka..... okeyh..=]

Tea said...

TAhun 97? Biar betik mem..

ciK LyndaWawa said...

org kaya jual tshirtla ktk kelak k0h..hehe

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR