. BitterSweetLurveLife: Suka Entry ni..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Saturday, December 24, 2011

Suka Entry ni..



Hi uols, aku baru je lepas transfer duit online for someone in need.. Kesiann, katanya kepalanya sakit..tak tahan dgn sakit dan rasa bagai nak pecah, as a result, nak pg klinik coz dah tak tahan dgn kesakitan tu. Semoga kesakitannya akan beransur pulih selepas pergi ke klinik dan makan ubat yg doktor bagi.. Sempat jugak blogwalking dan aku sgt sukakn satu entry di sebuah blog.

Sila Klik - - - - - - - - - ALLAH MEMANG SENGAJA.. Sesekali..perlu muhasabah diri tentang fitrah kita sbg manusia yg diciptakan dgn pelbagai ragam dan sifat..

Bisik2:
Aku tahu...Allah sengaja temukan aku & dia utk saling melengkapi antara satu sama lain..kerna kami begitu berbeza.

4 comments:

AmirFX said...

Perbezaan ya soh kacak cerita lam idup.. Mun semua sama nak ka boring kelak.. :D

Azlan Hasan said...

hmm..betul tu kak..entry dia mmg best..thanks 4 sharing..hehehe

Regards,
-Strider-

wa khairul onggon said...

Kmk akan terjah hehe :)

Tea said...

kerana kalian saling melengkapi...kamek eh dpt gerek yg sebijik mcm kamek., mencabarrr

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR