. BitterSweetLurveLife: New Background...

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, February 17, 2012

New Background...

Assalamualaikummmmm.... Yessss! It's Fridayyy uolss. At the moment, aku masih lagi kat staffrooms dok busy menanda buku-buku students. Sambil tu sempat jugaklah buat spontaneous entry.. Ermm, coz of otak pun dah rasa jammed and nak rehat sgt..sgttt.. so singgah la kejap ke beberapa blog yg dah lama tak aku baca.

Tetiba rasa nak tukar background! Tingggggggggggggg.....bertukarrrr! Hahahahaha..erm kali ni background bercorak-corak pulak tapi still bertemakan "dark background". Macam tak ceria la pulak kan? 

Bisik2:
selera masing-masing...

9 comments:

nur anis said...

simple itu menarik..:)

YaYaNsMuM said...

Woman...mmg multi-tasking..huhu..

labulabi said...

yalah selera org.ada suka lalapan ayam, lapan bawal.hehehe harap ada kenak mengenak ngan entri kitak.hihi.

LidiaSuraya said...

X per dark pun ok. Masing2 selera masing2 jnji kita hppy bila berkunjung ke blog sndr kn.. Tension nya x der header ag huhu. Jeles header u tu... Hehehe

eva said...

xpa.. nang mena pdh ktk, len org len citarasa.. tp kmk tetap suka g blog ktk.. hehe ;)

ciK LyndaWawa said...

ala...sekali sekala...hehehe...xpa...huhuh

wa khairul onggon said...

Kmk pun lamak x menjengok ke situk.. Kmk langsung x perasan background blog tuk dah bertukar.. Niway, hitam kacak apa.. :)

Shaz @ Ratu Ngerecho said...

corak batik :) kacak..gelap xsakit ngga :)

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..guna white dear..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR