. BitterSweetLurveLife: Mengejar MASA yg memenatkan....

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, April 09, 2012

Mengejar MASA yg memenatkan....


Hellooo peeps! Just an express update.. Hope everything doin' great for all of you.. Jarang dah nak update blog ni kerana kekangan masa. Actually, byk masa sebenarnya tapi masa tu lebih ke arah 'core business'. Last year, sementara tunggu nak masok kelas, at least sempat gak jengah2 blogwalking ke blog uols yg menjadi kegemaranku.. But now, semuanya limited. Kekadang, rase penat sgt bila asyik focus pd 'core business'.. Things are getting tougher now. Tak lama lagi kelas tambahan dah nak bermula so terpaksalah divide time wisely.. Habis je settle dgn core business..balik rumah, sampai rumah mmg dah tak larat dah nak mengadap lappy or books or study for next lesson.. Aduyaiiii..aku rasa makin hari makin penat je..penat bekerja! 

Bisik2:
menghitung hari nak cuti!

2 comments:

Nens Collection said...

semoga dipermudahkan Allah ats segala urusan ye,...;)

eva said...

lamak xdtg.. jarang update juak.. kdg2 update tp singgah blog xsempat huhuh.. harap kakak sehat sentiasa.. boh stress2 k.. ;)

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR