. BitterSweetLurveLife: BLOGGER apps!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, August 23, 2013

BLOGGER apps!

Hi there uols! Since daku sudah pun installed Blogger di gadgetku..terasa semangat pula daku ini mengupdate.. Yelah, nak explore dan.. get use to this apps. So far, tak berapa nak 'passed' sangat sebab masih lagi terkial-kial menaip di screen coz gadgetku ini hanya gadget yg sedang-sedang saja..*kalau menaip di tablet tu..mungkin cepat sikit coz screen nya agak besar dan luas..hehe*

Yang bestnya bila dah install apps ni dlm ur gadget...anytime..anywhere uols bleh update blog uols. Tak payah nak tunggu bukak lappy..on..bagaii! Tapi..yg tak berapa nak bestnya...setakat ni aku tak tahu lagi cara nak alignkan paragraphs di blog aku ni haa.. Kalau di lappy, cari je icon garisan yg byk2 tu..then ur paragraphs pun aligned dgn kemasnya. So..readers..jangan la heran ye kalau nengok aku punya paragraphs ni..bagai ulala yg tgh pening pulak..jadinya! * masih dlm proses belajar guna apps ni*

Ada tak antara uols yang dah expert dgn apps ni? Jom bagi opinions & tips skit....

4 comments:

Zie Madini said...

Hehe. Kannn..kmk pn install blogger apps dlok.tp mek uninstall dah. Bg mek lambt loading

Nektok mek update and blogwalking pakey hp mek melalui google chrome apps jak. 3x laju dr blogger apps.hehe

eVa said...

Kmk kdg2 pake juak blogger apps tp jarang.. Xbrapa gilak sbb xkedak upa kta update pake pc hehe.. Then gamba kecik jak haha..

eMm@a Zaheera said...

@Zie Madini : owh..yalah kmk try pake GC nang laju juak.Mun pake apps tok ada slow skit n then xbyk choice pake kita edit.

eMm@a Zaheera said...

Hehe..kmk lom try gk upload gamba pake apps. Ada pro and contra juak la owh..bleh guna ikot kesesuaian dan kselesaan individu..kan?

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR