. BitterSweetLurveLife

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Thursday, March 10, 2011

(T_T) sobss..sobbss.. eh..eh..lady nangess laa...nape ek?? 

nak tau nape? meh sini..mehmirror..mirror on my hand, why suddenly my skin gettin' so dull?? is it because too much exposure to the sun? huhuhu..i miss the old me... aku sedih semacam je bila tengok muka aku kat cermin ni..erm..kulit aku nmpak kusam and mcm dah tak berseri like before.. agaknya, maybe coz aku lately active sgt 'bekerja diluar' kot...i guess or probably aku dah jarang nak 'membelai' my own skin mcm yg aku slalu buat dulu2 tu... or...kulit aku ni jenis yg nak pakai skincare yg rega beratus2 perset?.. hohoho...jenuh aku ooo nk spend on skincare every month.. dulu2 masa anak dara..ceaa...(skrg ni bkn ank dara lg ke, lady?)...aku rajin nk wat facial sndiri..guna petua org2 tua.. skrg ni dek kekangan waktu yg ckp hebat, semua tu dah kurang..dan jarang aku lakukan.if nak wat pun, ikut mood aku..rajin aku buat..malas aku tinggal..hahaha..(ketawa jahat).. susah gak jadi WANITA ni ye..bnyk sgt maintenance nya..hehehe..nak2 lagi kl wanita yg bekerjaya tu..adoiiyaii..bleh botak hubby dibuatnya..especially for those yg benar2 menjaga penampilan diri..1st impression is important..katakn..almost everymonth sure punye nak pg spa..facial..slimming...ermm..ape lg ek??.nowadays,bkn wanita je yg rajin jg penampilan tau, lelaki pun sama gak..especially those yg metrosexual..erm..btul ke term yg aku dok guna tu ek??.. hehehe..papepun,aku msh sedih & rasa kurang yakin dgn diriku skrg ini..huhuhu..nak kena pg 'salin kulit' le ni..^_^....

* stress...memikirkan tentang diriku..kini.*
P/S : by the way uols...uols guna skincare ape ek??..hehehe..sharing is caring,n loving at each other maa...mana le tau kot2 pasni aku leh try skincare yg korang guna utk try kat face aku ni...(^_^).....

2 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Jgn tukar2 yank... takut tak serasi kulit mcm2 kuar kat muka..

Saya pakai felisa.. dah 10 tahun..

L@dyKichiMachiko said...

astina:..huhuhu..tp tol ke if kite fix ngn satu2 produk jer..nnt skin kita imune dgn produk tu jer..x elok gak..huhu.confuse2..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR