. BitterSweetLurveLife: 2nd GA CONTEST by En Magrib...

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Saturday, April 02, 2011

2nd GA CONTEST by En Magrib...


Sweetlurve morning uols! 
Segarnye bangun awal2 pagi ni kan uols?.. Sementara tunggu nak prepare for breakfast pagi ni aku jenguk la blog aku jap. Mana le tau kot2 tetiba idea ni dtg mencurah2.. and what a coincidence uols..aku telah ditagged utk join contest GA by adik cute ni  SAYA NUR ANIS.. (thanks darl for tagging me)

Orait..jgn bebel banyak sangat. GA ni  has been organised by EN MAGRIB. Aku baru je jd follower dia. Contest yg dia buat pun very simple je...uols nak tau tak?? Sila godek ke bawah..
v
v
v
v
v
v

"KENAPA NAK HADIAH"
aku jawab: (senyum)...uishhh. aku nak hadiah pasal ada org nak bagi hadiah..hehe. Pastu bila org bagi hadiah kat aku, aku akan ingat org tu selalu..and then kalau ada rezeki, aku akan balas hadiah dia pulak..
apapun..setiap hadiah itu ada nilai sentimental nya..
(erk..ok ke jawapan tu?..x skema sgt ke?)

Now..aku nak tag
v
v
v
v
v

bisik2: 1st time join contest tau..kalau MENANG, alhamdulillah rezeki..^_^

2 comments:

nur anis said...

goodluck..^_^

Magrib said...

tq sebab join anda cool..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR