. BitterSweetLurveLife: Korang TAU ke??

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, April 01, 2011

Korang TAU ke??

Salam Jumaat semua! 
Apa khabar uols ari ni? Adoiyaii...rasa cam dah lama tak hapdate blog aku ni. Lately, aku agak sibukk dgn keja aku.. So, masa utk blogging, facebooking dan apa je yg sewaktu dgnnya..agak limited this few days. Aku kena clear up my messy table ni dr files2 yg aku perlu distribute utk rakan2 yg lain buat tugasan dieorang. Ermm...uols mesti tertanya2kan..apa jadah jenis keja yg aku dok buat ni?.. Ada sesiapa nak teka tak??.. Jom main teka2...
SALAM SWEETLURVE....

3 comments:

Rie said...

ketua panitia pendidikan moral?
kekekeke

singgah sini! hehe

L@dyKichiMachiko said...

Rie:......tettttt...salahh.. Cuba lagi..^_^

nur anis said...

saya tag awak join give away..:)
http://sayanuranis.blogspot.com/2011/04/2nd-giveaway-by-en-magrib.html

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR