. BitterSweetLurveLife: Lenguhnya Badan...

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Tuesday, April 05, 2011

Lenguhnya Badan...

Hi uols.. Ape kabar uols semua? Sihat tak? Aku harap uols semua sihat2 k. Ada yg buat keje overtime ke arini? Lau ada...selamat bertugas le utk uols semua..Nothing much to say, aku baru je pas dinner.. Awalkn aku dinner? Actually, masa camni le sesuai for dinner tau uols..especially for those yg on diet tu..(wink-wink)..Pas makan ni..usually aku akan on laptop..online and at the same time design and prepare bende yg aku nak buat utk esok lak..keje cam aku ni..memang kena prepare slalu. Takut2 nanti bg ajaran sesat pulak.. arini memang super duper bizzie la uols..badan aku pun dah mula lenguh2 dah ni.. nak kena p massage kat spa le ni..(lama wooo aku dah tak buat body massage). Erm..xtau dah nak citer apa kt uols..sorry ek if my entry is so boring..maybe coz penat sangat buat aku malas nak story2.. Apapun, see uols soon.
Bisik2: Nak rehat2 jap..lenguh sgt2 ni.. STRESS!

3 comments:

AmirFX said...

Olaterdah.. Mbak rehat2 jak dolok.. Kelak sambung gik kerja...

Redbloodsnow said...

MEK NEK TOK PUN TGH LENGUH BDN WAK YUNK. BALIT KELAK, MAK MEK JD MANGSA JD TUKANG URUT...HAHA

L@dyKichiMachiko said...

AmirFX:yalah..maok ilek lah tok..

Zie:..bestnyaa ada mak yg tlg urutkan huhuhu..mek tok diam bujang jak yunk sikda sapa mok soh minta tlg urut.. sobsobsobbss

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR