. BitterSweetLurveLife: Kerja Untuk Hidup, Hidup Untuk Kerja..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Tuesday, April 05, 2011

Kerja Untuk Hidup, Hidup Untuk Kerja..

Halluuuuuuuuu uols! Dah lunch ke uols? Erm, aku rite now tgh ngap-ngap Kepok Sira Mas Madu ni uols.. pagi tadi bekpes ngan Nestum Cereal Drinks je..huhuhu. Susah org cam aku ni nak p makan yg heavy2 for bekpes tau..coz tmpt aku keje ni tak digalakkan sgt nak p makan kat luar..kl nak bekpes, bekpes kat kantin je..It's not bcoz of weols ni scary kat boss, tapi dah polisi keje camtu kan. What to do.. Ni nak singgah jenguk blog aku jap, coz pasni aku kena continue sambung keje aku lagi.. Arini quite bizzie day for me..and for sure arini aku makan nasik once a day je.. Uwaaaa.. Huhuhu.. See uols later2 k, 

Bisik2: Alhamdulillah rezeki dapat masa jengok my colleague yg baru delivered her baby kat umah dia last night..Kelate' maree..Ngap-ngap
Sedappp!

4 comments:

AmirFX said...

Meliurkan jak kopok ya.. Mintak sikit? haha..

L@dyKichiMachiko said...

AmirFX:..hehe.ambiklah..tp kmk pat merik gambanya jak k molah mliur sik abis2.. Kopok tok nang nyamann.. Sukaaa mek koh.

Redbloodsnow said...

EEEEEEEEEE MEK PUN FAV KOPOK YG KOH YUNK. TP X PAT MKN BYK..ALU KERESDUNGAN MEK KELAK..HAHA

Mr Strider said...

hehehe..nak bekpes pun ade company policy ker??heheh

Regards,
-Strider-

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR