. BitterSweetLurveLife: Mari Melaram dgn Batik..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Thursday, April 07, 2011

Mari Melaram dgn Batik..

Sweetlurve Thursday uols...
Batik
ihsan dr Mr. GOOGLE
Ceria tak uols pepagi ni? Harap2 semuanya turun keja and arrive office dgn selamat ek. Kpd adik2 yg msh study tu, jgn asyik nak memonteng je..and eskep2 kuliah. Tak baik tau adik2.. Sekali skala takpe..hehe..( been there..done that..hahaha). To my dearest colleagues..arini ari Khamis..so kena pakai baju batik..sape tak pakai or buat2 lupa pegi tukar cepat2. Nanti boss marahhhh..Well,i believe most of goverment staff today are wearing Batik rite (except for those yg pakai uniform).. penat tau nak gosok kain batik (bukan kain batik sarung ek uols) ni especially yg sutera tu..very the lama toll kl aku dok iron..dats y aku jarang2 skali nak pakai batik sutera..pakai je kain batik biasa yg senang aku nak iron..haaa..sudahhh,yg penting berbaju batik. Apapun,pagi ni semua nya cantik2 dgn fashion melaram batik..

2 comments:

Mrs. Amad said...

m wearing green batik today..batik sarong la jgk,senang iron...hikhikhik..

L@dyKichiMachiko said...

green batik??..nice..i loikee ^_^

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR