. BitterSweetLurveLife: Nak buat header laa..tapi aku x reti..ada sesapa sukarela nak tlg??

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, April 15, 2011

Nak buat header laa..tapi aku x reti..ada sesapa sukarela nak tlg??

Huhuhu...tulungg..tulunggg.. Aku planning nak buat header for my blog ni..tapiiiikannn...aku tak reti nak buat camane weii.. Ada sesapa tak yg sudi tulungg ajarkan...or..sukarela nak buatkan utk aku...^_^ Tapiii...aku lebih suka blaja buat sendiri..coz aku memanggg suka bab2 edit-mengedit ni..hehe. Ermm,kalau buat header dgn photoscape...boleh jadi ke?? Huhuhu...maaf le uolss ek,aku ni budak baru belajarr... Aku salutelah dgn uolss yg ada header yg cute2, cantik2, vogue2 n simple but nice... Aku nakk jugakkk! SobsSobsSobs...

Opss! Maapp..maapp aku pinjam sat header ni sbg gambar hiasan k..
Indirectly,
'TER'review gakk tuan punya belog ni..
Bisik2:
eiii...tak malunyer akukn! Menagih simpati nampak??..

2 comments:

nur anis said...

ada je orang buat guna photoscape..kalau saya, saya guna gimp..mula2 susah..lama2 belajar, tengok tutorial, boleh la..tapi tak hebat lagi..huhu

Azlan Hasan said...

btul gak cakap anis tu..photoscape pun bleh pakai gak klu xk guna photoshop..paling senang guna paint..tapi x sharp cam photo editor..hehehe

p/s: aku pun xreti nk edit2 photo nie..hehe

Regards,
-Strider-

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR