. BitterSweetLurveLife: Senyummm..tak perlu kata apa2..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, April 11, 2011

Senyummm..tak perlu kata apa2..

SENYUMM SOKMO DEHH!

Assalamualaikomm semua! 

Selamat pagi Isnin buat uolss yg kembali bertugas pd hari ni.. Haaa..hope today will be a good kickstart for us.. Chaiyok2.. Say NO to MONDAY BLUES.. Mulakan hari uolss semua dgn semangat kerja yg berkobar2.. Murah2kan senyuman uols semua pagi ni alrite.. Senyum itu kan satu sedekah dan pembuka rezeki.. So,jgn le asyik monyok2 je k.. Ok,aku nak buat keje aku dulu..later aku free sket, aku kembali ONLINE..  bubye..

4 comments:

Azlan Hasan said...

damm..blues aku da jadi rock..hahahpagi yang malang bg aku..hahaha..aku ter issue meeting invatation yang sepatutunya pukul 10.00 pada pukul 9.00..haha..abis suma org membebel pagi2 kena kuar umah awl..hahaha...

PutRee SeJiNjaNg said...

petang yunk...hehheheh...

L@dyKichiMachiko said...

AH:..haha,tak pasal2 kena bebel ngan member2..xpe,at least uols leh prepare awal rite?

Tilla@PS: petang dear..^_^ nak balit lokk..laparr.

Azlan Hasan said...

hahaha..memang prepare awl tapi yang x syok paing awl smpai head of dept..hahaha..mampus aku..sib baik dia senyum jer td..hehehehe

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR