. BitterSweetLurveLife: Tak tercapai dek akal..KENAPA ek?..Lucu le pulakk..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Sunday, April 10, 2011

Tak tercapai dek akal..KENAPA ek?..Lucu le pulakk..

Assalamualaikom semua...tak tido lagi ke uolss ni? Esok yg bkerja tu nak p trn keje lak..erm..kang Monday blues lakk kita nihh.. Erm,blues ke tak blues ke..takde bezakan uols..work is work..kl dah keje tu mmg takleh lari p mana2..even housewife pun ada kejenya yg tersendiri.. Btol tak, housewives sekalian??.. Sambil aku surfing2 sementara menunggu saat mata ni semakin kuyu dan akhirnya layu terpejam..utk seketika waktu..aku singgahlah kat satu blog ni..dan entry beliau sgt menarik perhatianku..taktau le if uols penah terfikir tak ttg apa yg beliau fikirkan..Kalau penah, kenapa agaknya ek?? So..apakata if kita sama2 fikirkan tentang persoalan ini..KENAPA?..Nak tau apa?? 
UolsS MUST CLICK HERE..FIRST!...and then weolss ulas dan kupas together.. ^_^

Undergarments male and female fashion show
*sekadar gambar hiasan*

Bisik2:
rs lucu le pulak..tak penah terfikir lak before this..

1 comment:

Azlan Hasan said...

btol tu..tp nk wat camana??nak xnk kena layan gak laa monday blues tu..hahaha...bt the way i answered the question kat link tu..tatau laa betuk ke x..heheitu pendapat jer kot..hehehe

Regards,
-Strider-

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR