. BitterSweetLurveLife: Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Thursday, April 07, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway


Haaalluuuuuu readers! Nampak tak header kat atas tu? Nama dia..Yuyu Zulaikha..comel kan dia? Sekilas pandang mcm muka si Ayu Raudhah..bila berkali2 pandang..ternyata bukan. Dia ialah Yuyu Zulaikha..( adik ni comel sgt...and gorgeous! ) Nape tak pecaye?? Uols terjah la blog dia pasni ek. 

Adik Yuyu, sis dah tepek dah header adik Yuyu as my entry for tonite. So..sis pun dah join adik Yuyu nyer invitation ni..Nak 'menerai' (try)..manalah tau kot2 leh jadi one of ur lucky blog readers kang..hehe.. Ada sesapa lg yg nak join? PRESS-PRESS lahhh..

Bisik2: 
Suka dgn make up adik Yuyu tu..awwwww...ailikee. Nak buat camtu gak le..
Adik Yuyu..dah  ada laki masa depan tau..so jgn berani nak usik2 dia..^_^

2 comments:

Mr Strider said...

a`a..sweet adk tu..hahaha..tapi di sebabkan kesuntukan masa aku x dpt nak terjah blog dia..nanti bile balik aku terjah..hehehe.. :)

Regards,
-Strider-

PutRee SeJiNjaNg said...

hheheh laki masa depan...lucu da jak ayat ktk ya dear....:)

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR