. BitterSweetLurveLife: Apa Uols buat bila Uols STRESS? Jom share..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Tuesday, May 03, 2011

Apa Uols buat bila Uols STRESS? Jom share..

Hye Uols... Aku baru je berkesempatan nak hapdate blog aku yg mulai bersawang ni. All this while,aku juz belogwalking je dan sdg memikirkan story yg aku nak share wif uols. Well..kali ni aku nak share bout tekanan ataupun STRESS! Yup,i believe most of us..pasti akan berdepan dgn situasi sebegini, tak kira le sama ada tentang kerjaya..perhubungan..masalah hidup dan apa2 je. So, rite now..aku nak tanya uols..kalau uols STRESS camane uols overcome uols nyer STRESS tu?.. Boleh kita share? Coz...skrg ni aku betul2 STRESS..stress yg kaw-kaw tau uols..*pecah palak mikir*..(kata org Sarawak)

MEOWW..MEOWWW! AKU NAK CAKAR..CAKAR..GRRR...
Bisik2:
...xnak le STRESS memanjang...x syokk arrr..

2 comments:

AmirFX said...

Makan ABC d SK jak.. K ilang stress..

L@dyKichiMachiko said...

ABC...perghh..lamak dah sik makan ABC koh..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR