. BitterSweetLurveLife: Yuni Shara..sokong KD??..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Sunday, May 01, 2011

Yuni Shara..sokong KD??..

Yuni Shara..KD's Sister
Erk??..Apa cer...ni? Uols kenal tak dia ni siapa? For those yg x kenal..ni la diaa..akak kpd Kris Dayanti. Now, semua dah maklum yg KD..sdg preggy..and berita ni sdg hangat diperkatakan di Indonesia. Namun, perkara itu tidak mematahkan semangat Yuni,malah membela dan menganggap itu adalah tanggungjawab yg perlu dilaksanakan oleh pasangan tersebut. Yuni juga berkata, seluruh ahli keluarganya tidak sabar utk menanti kehadiran saudara baru dlm keluarga mereka. Apapun, yg penting mereka BAHAGIA.

Raul Lemos (Mr Hubby) & Kris Dayanti (Mrs Wifey)
Tapi agak musykil gak kan uols..kalau ikut hukum Islam..pernikahan itu, tidak SAH. Kalau diteruskan jugak.. means dorg akan hidup dlm ZINA.. Erm...tak berani lak ngomen lebih2, biarlah Tuhan yg judge mereka. Nak cakap lebih2, kita pun bukannya PERFECT sgt rite?

Bisik2:
godek Mr Google.. HUKUM NIKAH KETIKA HAMIL

2 comments:

Jahidih Saili said...

Salam..
kesalahan bertimpa-timpa tu..
na'uzubillah..

Azlan Hasan said...

owh..KD tu muslim ek..hehehe..xtau plak b4 this..no wonder kecih citer dia..isk..isk..

Regards,
-Strider-

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR