. BitterSweetLurveLife: Gadget yg aku dok usha..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, May 06, 2011

Gadget yg aku dok usha..

Samsung Galaxy Tab
Kalau le aku ade fulus beribu-riban ni..confirm aku dah rembat satu! Hikshiks..kalau bab gadget2 ni aku bukannye pro sesgt tau uols tp aku tetap follow gak gadget2 yg terdapat di pasaran. Cam Galaxy Tab ni, so far aku tak pernah lagi view close up,tp as far as i know..mostly org dok kate Galaxy tab lebih baik drp Ipad coz Galaxy Tab bleh guna sbg phone, video call, space disk lebih besar, ade GPS function, lebih ringan, bleh simpan lam poket and so on la...
Ipad

Meanwhile..Ipad ni pulak..makk aihh..besar gedabakk! Tak muat nak simpan lam poket tu..in short, bleh dikatakn Ipad ni ade kekurangan sikit if compare wif Galaxy Tab such as, takleh menjalankan applikasi multi-tasking, takde USB port dan slot SD(space disk), takde camera..(except Ipad2,yg harganya of course lebih mahal dr Ipad), limited memory capasity and so on.
Apple Ipad VS Galaxy Tab
See!!..Uols leh tgok the difference rite. Hmm..watever it is..setiap gadget yg dihasilkan dan dijual di pasaran skrg ni sebenarnya memiliki keistimewaan yg tersendiri. Same like us, human being. Macam2 size,macam2 kerenah, macam2 ragam. Sbg pengguna,kita mempunyai banyak options. Terpulang kpd pilihan masing2 utk memilih produk mana yg dirasakn lebih baik dan tidak membebankan. Kalau nk selidik lebih tentang Ipad..uols dipersilakan meninjau Gadget tersebut DISINI. If uols nak jengah2 Galaxy Tab, juz PRESS HERE!

Bisik2:
...erm, maybe goin' to have ONE of THEM..^_^

5 comments:

Azlan Hasan said...

Ipad nie sesuai kalo sesorang tu memang pakai apple nyer PC or product sebab iku kira keunikanya..xboleh suka2 nak share..tapi kadang2 nmpak macam anti-sosial pun ade gak..hahaha

Regards,
-Strider-

AmirFX said...

Kmk sik suka duak2 ya sebab pakei android...

Siti Mashitah Saidin said...

cam besh ja... bak satu!

cik ayin said...

wah....macam best jek

Redbloodsnow said...

kck aie yunk. mek pun nk mengusha juak lok eh..hehehe

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR