. BitterSweetLurveLife: KilaFairy si bibir mungil..uols fikir la sendiri!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Wednesday, June 01, 2011

KilaFairy si bibir mungil..uols fikir la sendiri!

Hollaaa uols! Today nak story-mory bout this girl jap..KilaFairy..ala..takkan la uols tak kenal lagi kot si bibir mungil ni..anak kpd penyanyi Rohana Jalil tu.. Nama sebenarnya ialah Syakila Nisha Jahangir Khan. Fuh, patut le lawa..mix-blood. Baru je 19 tahun uols..muda bergetah lagi..tapi tak nampak mcm remaja yg dlm lingkungan umur sedemikian..nampak lebih matured. Btol tak? Erm, if uols tgok skali imbas picxaa kat atas tu persis Angelina Jolie, tp bila uols kelip2 mata tu berkali2..tettttt..bukan. Lawa kan..itulah namanya penangan make up or make over. Other girls pun, if make over..of course muka tu akan berubah dr biasa menjadi luarbiasa.

Kaum Adam kat luar sana of course cair je bila nengok gambar2 si cantik ni rite. Paling tak tahan tu..tang bibirnya yg mungil tu. Tapi, uols rase is it the original lips or..lips yg dah di renovate??..Opsss, well aku bukan nak kondem artis2 k..before this, aku pun suka gak tgok si cantik ni..sehinggalah aku terjumpa satu blog yg reveals sumthing bout her lips. Tak caye? Jom kita analyse the picxaa below;.... Jenggg..jenggg..jenggggg!!

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V



Erm..aku takkan ulas apa2. Depend on our POV..masing2. Apapun, sekarang zaman dah maju and macam2 je cara nak make over sumthing look nicer and beautiful..rite? Nak tau more info bout her klik je AWW!! BIBIR KILAFAIRY, THE CURVY2 VIEW.. Layannn je lah!

Bisik2;
cantik...menarik...engkau memangg da boom!

2 comments:

Dea said...

kdak ditarit jak ow..:P

PrincessHaNako said...

susah mok mati org camya lak yg, byk gilak ubah kejadian tuhan..wallahualam

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR