. BitterSweetLurveLife: Britney Spears..super hot mama!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Tuesday, May 31, 2011

Britney Spears..super hot mama!


Woww..she's Britney. Back then, aku memang minat dgn Britney ni. Masa teenager dulu, memang suka kumpul pictures dia dan lekat kat scrapbook. Now..aku pun dah tak tau ntah ke mana hilangnya buku skrap artis aku yg pelbagai tu. Dah dgr lagu terbaru beliau?.. Opss,aku baru je dgr pagi tadi tau uols..mase tgh layan ASTRO Hitz.TV Waktu cuti camni je la mase aku guna sepuas2nya utk layan tv..once dah get back to work as usual, perghh..punya la pyh aku nak tgok TV..aktiviti aku dihabiskan dgn keje..meeting..keje..dan tuisyen. Bila dah balik umah..all that I need to do..rest and sleep! Life's so tough peeps..especially when you're living far away with your loved ones. Ok..enough of membebel..jom layan her song!


Bisik2:
she's still gorgeous, hot and energetic like back then..suke dgr lagu je,not totally admiring her..

4 comments:

AmirFX said...

Paling best lagunya dolok opsss i did it again.. Best k provoke org lain.. haha...

[sutera kasih] said...

suka lagu2 dia..semua best2..suara dia sedap..hehe

Dah share link utk autopublish di fanpage FB?

Azlan Hasan said...

hehe..teringat dulu time britney ngah gaih2 ngan chistina aguilera psl sape lg popular..hehe..

Regards,
-Strider-

Ain Shafinas said...

huhu dulu pun sha suka tampal2 pic artist kat buku.. buku tu pun tah mana pegi :p

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR