. BitterSweetLurveLife: Birthday Girl....yg ke......??

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, July 22, 2011

Birthday Girl....yg ke......??

Morning uols.. Salam Jumaat! Semoga kita semua mendapat keberkatan pada hari Jumaat ni k uols. Yeayy! Hari yg dinanti dah pun tiba. Arini bukan saje ari last bekerja..(bukan aku quit job tau).. Jgn konpius ek uols, maksud aku ialah hari last bkerja dan keesokkan harinya ialah hari utk bersuka-suki pula. Miahahaha... Arini juga, aku nak balik kampung, melawat keluarga tersayang. Lama dah rasanya tak balik tau! Dan....if uols nak tau..arini juga merupakan my BIRTHDAY! Yesss...it's my birthday today uols. Meh...meh send me birthday wishes! Hahahaha..(gelak jahat nih).





Since last few days dah asyik buat countdown yg tak berapa nak countdown di blog kesayangan aku ni, thanks to uols yg wish my birthday in advance. Hoyeahh! Toceyy..toceyyy! Wo ai nimen... Ceaa, tetiba plak terkeluar bahasa mandarin tu ek. Thanks to uols yg sporting yg sudi singgah kat 'rumah' aku ni such as KiKi HaNako yg kata aku tetap kacak (gorjes), tak kisah la umo berapa pun..*hehe thanks dear*.. Cik LyNdawawa , SyaZa , Ms Tikot ...thanks for the advance birthday wishes gals! Dan tak lupa juga kepada En AmirFX yg dok teka my umo today is 23rd. *..teruja rasa dihati ini bila org teka umo aku around 23-25..senyum memanjang aku wehh*

Well...bak kata a few people...age is just a number! So..i don't really sad if i told uols yg sebenarnya umo aku pada hari ini ialahhhhhhhhhhhhhh..... Jeng..jengggg...jengggggg... Ya..sungguh, aku tak tipu okeh! Percayalahh..kalian semua.

V
V
V
V
V

29 tahun!


Bisik2:
bahagia en.tunang ingat my birthday eventhou lambat a few minutes wish kat aku.. nak merajuklah jugak. kalau lama lagi ..confirm merajuk panjanggg (^_^)

4 comments:

AmirFX said...

Aihhh.. Sik la jauh umur kmk ngn ktk duhal.. Ktk sama baya adik kmk yang bongsu.... Nway, hepi hepi hepi hepi hepi hepi besday! Semoga dimurahkan rezki sepanjang tahun dan cepat2 nikah ngn encik tunang... hihi...

Khairul Antasha said...

hepi birthday deng!

semoga bahgia selalu. dikurniakan kesihatan yg baik.. Amin..

Redbloodsnow said...

wah..bday ktk duhal. hpy bufday dear :)

gadisnikon said...

happy birthday dear frens... moga dipjgkan umur dimurahkan rezeki,sehat sentiasa n may ALLAH bless u owes.. amin...

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR