. BitterSweetLurveLife: Teringinnyaaa nak mamam ni....

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, July 22, 2011

Teringinnyaaa nak mamam ni....

*gambar hiasan je*
Perghhh...dulu kalau tak bergeng dgn kengkawan dak Malaya, siyess aku takkan penah rasa or makan Tom Yam. Fuhhh..suddenly bila dah fall in love with tom yam, teruss jadikk my favourite. Dulu, rajin benor nak masak tom yam tapi bila aku masak yg pastinya..aku sorang je yg makan. My family..agak kureng dgn makanan yg dorg tak pernah rasa. Huhuhu..wasting je kann. Nakk tak nakk aku juga yg habiskan. Now, tetiba teringin sangat nak makan Tom Yam Ayam..dats my favourite okeh!

*sekadar hiasan gakk*



Aiyaakk...fast food pun dah lama rasanya aku tak sentuh wehh! Aku bukan penggemar daging..okeh. So everytime if melepak di fast food restaurant especially Mekdi of course aku oder McChicken je. Kalau En.Tunang.. mana2 je dia bleh ngapp. Aigoooo..rindunya nak melepak bersama en. tunang.. nnt jumpa dgn en. tunang nak ajak dia pg mamam di mekdi lahh. Burger McD sgt sedap kan uols! Ailikeee..

*gambar ngesep k ngacak blog*
Ohh..ini juga! Ayam KFC. Siyess dowhh..aku mmg dah lama tak mentederah ayam KFC ni. Since my besthousemate dah transfer ke Kuching, agak jarang aku keluar mengenjoykan diri. Walawehh..macam la selama ini aku ni kaki enjoy la pulak. Jgn slh faham ek..aku bukan gila enjoy..tapi what i mean is..enjoy having fun dgn kengkawan je. Most of the time..of course la melepak makan. Ohh..rindunya nak spent time dgn kengkawan..(geng yg sekepala je). Geng muka-muka takmo!

*wahhh...feveret*
This is my feveret! Ya..kalau uols jamu aku dgn Ayam Kepsi, burger Mekdi dan apa2 je fast food stuffs depan mata aku..aku akan terjah this dishes dulu. Hidup bujang di perantauan ni mmg takde dan jarang aku nak menyambal or mengulam tau uols.. Hopefully, balik kampung ni dpt mengulam bersama family tersayang.. Ok la cukup kot utk masa ni..nanti sambung entry lain pulak k! Bubbyee...

Bisik2:
kena STOP coz rasanya air liur aku semakin menjadi2 terproses.. hahaha

7 comments:

nurul nadia nasir said...

wahh tomyam!sedap nyerr

AmirFX said...

Aaa.. Benar ya.. Saliva kmk pun boleh terproses juak nangga gambar makanan ya..

eiyzniey said...

bez nyee tomyam

Khairul Antasha said...

time lapar2 nangga gmbr makanan nang menduga perasaan...hahaha

Azlan Hasan said...

alamak..sayur sayuran..aku lari dulu laa...hehehe :)

Regards,
-Strider-

Redbloodsnow said...

alu kmk gk jd teringin...hehehe

PutRee SeJiNjaNg said...

wah tom yam...kmk alu ingin juak lalu..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR