. BitterSweetLurveLife: Drawn henna by Femina Bridal....

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Wednesday, July 20, 2011

Drawn henna by Femina Bridal....


Khas untuk mereka yg bakal bergelar raja sehari..uols nak dptkan perkhidmatan melukis inai yg cantik tak ala2 pelakon Bollywood gitu? Haaa, skrg ni Femina Bridal ada menawarkan servis melukis inai for wedding. Erm those yg nak nikah tu, jgn lepaskan peluang yg ada ni..bukan selalu uols nak bersanding rite?


If uols berminat nak booked..nak tanya..or nak kaw-tim harga...sila KLIK link kat bawah ni ek..
V
V
V
V

3 comments:

KiKiHanakO said...

wahh.. besh
! bila kamek dah nikah tok oo.. haha :P

Umie Artoqiemie said...

Sumpah seram. larikkk

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

warna warni sebab hidup ini bukan sekadar hitam putih

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR