. BitterSweetLurveLife: Menanti hari esok.....=)

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Thursday, July 21, 2011

Menanti hari esok.....=)

Hi uols! Just a short entry at the moment ya..quite busy la..tak sempat nak update story yg fantastic for uols.. Ni pun sementara menunggu nak masuk kelas yg seterusnya, aku bukak blog and blogwalking kejap. So tired! And kepala aku agak pening arini...suasana dlm office ni pun agak kepanasan coz 'aircond' still rosak. Entah bila nak repair pun tak tahulahhh... Aritu dok kata nak repair tapi until now kontraktor aircondnya tak nampak batang hidung pun.. Mood bkeje pun jadi agak2 pening dgn keadaan yg camni. Tak sabar nak tunggu hari esok derr.. Apa agaknya yg akan berlaku pd hari esok ek? Tungguuuu....

*Opss..sekadar hiasan je, takde kaitan dgn entry arini dan esok*

Bisik2:
rindunya pd en.tunang, opss..tp entry ini takde kaitan dgn en. tunang k

2 comments:

Redbloodsnow said...

kmk pun menanti ari esok. bila esok menjelma...mek x sabar gik nk tunggu hari ya abis. coz dpt mek rehat sepuasnya. HOHO

AmirFX said...

Besday ktk ka?

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR