. BitterSweetLurveLife: Heels Lovers! .. Tapi masa keja je tau...

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Sunday, July 17, 2011

Heels Lovers! .. Tapi masa keja je tau...

Heels..or kasut tumit tinggi. Sesuai dipakai for those yg genit..dan renek mcm aku. Tak tipu tau, aku ni figura berketinggian paras level sederhana..ala2 Siti Sarah gitu..ahakss!

Open-toe heels by Prada


Hehehe.. Actually tak minat sgt wearing heels but I have too. Yelah, dah species renek, kalau berdiri sebelah students (al-maklumla, students yg dah meningkat remaja smuanya..), students lebih tinggi dr aku wehh! (^_^). Nasib baik tak pakai uniform sekolah, kl pakai confirm aku boleh menyamar jadi students gak.

Wedges shoes..daring red!

Kesiankan jadi 'makhluk species renek ni'.. Nak beli baju yg cantik2 dan meletopp..lip-lap (especially baju kurung moden).. pun susah tau nak carik size wehh. That's why aku ni susah kl nak shopping baju kurung moden, size mesti size kanak2 ribena punya. 

Marc Jacobs....wahh i like!!

Nak tak nak..kena la beli kain ela je then hantar kat tailor. Lebih kurang je harganya dgn beli baju kurung moden di butik. Kann??..

Louis Vuitton heels.. like the style and colour..

Berbalik kpd cerita high heels. Aku juz pakai high heels masa keje je. Suppose..kena pakai kasut yg bertutup kauuu tp mostly aku tgok dr dulu lagi, colleagues ramai gak yg pakai sandal heels bagaiii.. So, i guess kasut bertutup tu juz pakai masa formal occasion je la. Nampak skema pulak..pakai kasut bertutup, dah la panass. Alahaii...tu yg buat kaki bau busuk tu..ewww.

Louis Vuitton boots.. Nice rite?
Kalau masa kuar jalan2..window shopping..aku selesa pakai selipar jepun je. Hahaha..paling koman pun kalau nak nampak trendy sikit, kekadang adalah jugak wearing flat shoes..flat sandals. Sapa tahan wehh..kl dah namanya merayap situ..sini..sinun..siya, mau sakit kaki kalau pakai high heels. Woooo..tobatt aku. 

Wedges.. Comfortable to wear!
Walaubagaimanapun, hanya ada satu keadaan dimana aku akan keluar wearing high heels, which is bila encik tunang ajak aku keluar. Ngee..pasal encik tunang kita tu tinggi lampai, at least kalau pakai heels bila keluar jenjalan dgn encik tunang tak le nampak sgt yg aku ni macam..anak..or adik dia. Jahatt tau!

Bisik2:
..payday nnt nak pg survey heels/ flat shoes lagi. Believe it or not for the past 2 years, I only got 5 pairs of heels for working ( tapi tak kesemuanya aku pakai utk keje..pakai yg selesa je) and a pair of Nike slippers. Jimattt dowhh..

2 comments:

AmirFX said...

5 pasang jak? Jimat menar ya... Senyum en. tunang ktk... haha..

Khairul Antasha said...

kmk amat jarang pkey heels..mkey time formal jak..uhukssss

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR