. BitterSweetLurveLife: Sabtu yg bosan dowhh!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Saturday, July 16, 2011

Sabtu yg bosan dowhh!

Hi peeps! Alahaiii....tak taulah knape la arini rasa sangat bosan tahap gaban. Ingat if dok sorang2 di rumah hati rasa tenang, bleh rehat puas2..tapi...lain pulak jadinya. Cuaca arini pulak agak mendung dan suram. Wahh, smakin menambah kesuraman hariku untuk menyambung kembali tugas2 yg belum selesai dan perlu diselesaikan dgn kadar yg segera. Arghhhh...sesaknya dada. Tatkala uols beriadah, bersukaria bersama kengkawan, family dan si dia tersayang..aku pulak dok terperap dirumah sendirian. Sunyi...coz minggu ini adalah minggu balik kampung utk pelajar2 asrama. Di kala kesunyian begini, terasa hiba pula dihati..mengenang nasib diri.

Saayuuu hati ini makin sayu, rinduuu...terkenangkan desa permai. Wajah ayahbonda, bermain dimata mengajakku pulang ke desa di hari bahagia..hari rayaa..


Haaaa..kan. Dah tak tau nak buat bende layann lagu raya. Tensi...tensi...hadoiiii.. Kalau sebulan lagi aku dok camni, parah la jiwa aku wehhh! Ada kawan pun tak reti-reti ke nak pakat ajak aku join uols berjimba2.. Kekadang rasa mcm aku ni dipergunakan je. Masa senang, ada2 je uols...bila aku dah drop camni..aku ni jadi invisible pulak ye.. Ragam manusia, memang begitu..antara sedar ataupun tidak. Untuk mengurangkan serta menghilangkan sedikit rasa kekecewaan..kesedihan..kehibaan..kemarahan..kegeraman..dan apa2 jua rasa yg sama waktu dgnnya, maka aku pun merajinkan diri mengedit gambar2 aku dan encik tunang. Harap maaf ye uols..buat masa ni gambar encik tunang masih menjadi simpanan peribadi. Org famous-amos ni...tak leh tunjuk sesuka hati.. (^_^)

Bisik2:
Ah!...blog ini juga ada perubahan bukan? Bosannn taukk!

3 comments:

PinKy MoMMa said...

adik kalau buhsan2 jom la join sis..
berpeluang dapat cash dan blog promo selama sebulannnnn! :)

http://www.pinkymomma.com/2011/07/pinky-momma-wrangler-likers-give-away.html

Dea said...

gney ktk edit gmbr gya??.. hehe... len gik dkomen..:P

AmirFX said...

Olaterdah.. Soh encik tunang agak ktk d sia...

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR