. BitterSweetLurveLife: Alhamdulillah...dpt bonus setengah bulan gaji!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Tuesday, August 09, 2011

Alhamdulillah...dpt bonus setengah bulan gaji!

 
Alhamdulillahhhhhhhhhh....terjawab sudah kegusaranku. Semalam bila dgr khabar berita gembira ini mau rsnya melompat2 keriangan. Terima kasih byk2 pd kerajaan kerana tlah meringankan beban penjawat2 awam. At least dgn pemberian bonus pd hari raya ni dptlah serba sedikit membeli keperluan yg diperlukan utk menyambut hari raya yg bakal menjelang tiba tidak lama lagi. Tinggal 21 hari je lagi....yeayy! Seronok..mmg seronok tp aku ni tak tau lagi nak buat or beli kuih raya apa lagi thn ni.. Pening gak memikirkannya. Sekarang ni dok sibuk mencari dan menggooglekan resepi biskut2 raya yg mudah, simple dan yg penting sedap. Uols mcm mana?? Dah plan nak buat or beli kuih raya apa agaknya thn ni??

Bisik2:
tak sabarrrr nak cuti...nak tlg mak buat kuih raya..kesian mak.

2 comments:

KiKiHanakO said...

hamboii besnya ddpt bonus!!!

PutRee SeJiNjaNg said...

alhamdulillah...hehehhe...raya jgn lupak pg umah k..

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR