. BitterSweetLurveLife: Argghhhh...nafsuu..nafsuuuu!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Wednesday, August 10, 2011

Argghhhh...nafsuu..nafsuuuu!


Apalah yg dok diriuhkan sesgt ni??.. Nafsuu? Ya..aku bernafsu! Tettttt...jgn fikir bukan2 ya. Tak baik tau bulan puasa ni bersangka yg tak baik. Actually, aku kebisingan psl nafsu nak memborong shawls. Aku minat gak pakai shawls tapi so far masa keje ni, aku belum bersedia lagi nak memakai shawls. Biasanya...bila weekend or keluar jenjalan, aku gemar pakai shawls. Cozz....it's very easy and simple to wear. Skrg ni,aku dok gagah mengumpul dan memborong shawl, coz aku plan nak tukar imej. Ceaaaa...tukar imej tuuuu. Sesekali nak juga melaram, kan ladies? Aku suka tgok dan beli shawls kat satu blogshop ni. So far dah masuk 3 kali jd return customer...and perhaps, akan jd regular customer blogshop ni....


So..utk entry kali ni...kpd muslimah2 yg lurveee to wear pashmina and shawls.. aku nak introducekan uols satu blogshop yg bleh dikatakan menjual shawl dgn harga yg berpatutan dan yg penting..cantik..menarikk.. tertarikkk..mmgg da boom..secantik dan seanggun tuan punya belog  Scha   bkn Scha Al-Yahya..ok uolss. Meh aku hidangkan uols dgn latest shawls yg dia promote. Jomm intaii...

V
V
V
V
V

V
V
V
V
V


Okehhh.Cukup2lah.kalau uols nak jamu mata or nak pegi memborong shawl sempena hari raya ni nanti, uols terjah le Anggun Zara Enterprise.. macam2 ada kat sana. Harga pun rasanya..semua mampu milik. Dannnn.. aku sekarang sdg menjamu mata dan berfikir sejenak...nak beli ke..tak nak beli...shawl yg baru je update tadi..harga quite ok, tapi..recently dah beli shawl jojet Syazni. Aku bajet bershopping shawl once a month, itupun kalau ada yg aku berkenan. Beli...ke tak beli? Aduyaiiiii...nafsuuu..naffsuuu.pantang tgok shawls yg cantik dan murah!

THE LATEST SHAWL IN THE HOUSE!!
 Bisik2:
ermm..kalau ketahuan sama en.tunang, maunyer kena khutbah coz asyik sgt nak berbelanja..

Pics source: Anggun Zara

3 comments:

AmirFX said...

Kiut model sidaknya.. haha.. Aok.. Ktk kenak tag.. Sila terjah link tok..

http://amirfx.blogspot.com/2011/08/segmen-ramadhan-jejaka-terhangat.html

♥ Dea ♥ said...

mek pon gila shawll... hehe

Redbloodsnow said...

si amir ya nang nak alah² dgn model..haha :D

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR