. BitterSweetLurveLife: Nak Cari DVD Korea Movie!!

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Monday, October 24, 2011

Nak Cari DVD Korea Movie!!

" Ojakgyo Family"
~KLIK FOR INFO~
Monday greets uols! Fuyohhhh...arini quite busy..eventhou silibus matapelajaran dah habis..exam pun dah habis tp still have lots of work to do.. Arini kena check serial number textbook my class pulak coz dorg kena pulangkan textbook yg dorg pinjam awal thn yg lepas. Since cuti akhir tahun pun dah semakin hampir so banyak le tugasan yg menanti.. comingg soon, pulak...ialah "Hari Anugerah Pencapaian Cemerlang" utk pelajar2.. Now, busy dgn proses key in markah online dan offline.. and also kena buat analisis.. Fuyohhhh....peningggg. Rasa nak pengsan..tgok nombor2 di skrin laptop ni. I need some fresh air for a while!

Semalam tgok tv kat bilik member pas dinner. Dia tgh syok layan Korea movie..aku pun dok tumpang sekaki gak nengok. Sekali nengok...rasa movie ni kelakar la..so cepat2 tanya my housemate title movie tu. Nanti nk p cari kat kedai..bleh layan selalu.. Uols yg minat korean tu...dah tgok tak??...

Bisik2:
lama sehhh dah tak tgok movie..kesiannnn kan??

3 comments:

♛ Dea Arematt ♛ said...

mek men dnlod jak.. hehe

Redbloodsnow said...

sik pernah mek diat cita korea....xda masa nk diat cita. busy koh...mun da masa pun, k mek blog jak. HAHA

eva said...

lamak mek x ngga cita korea eyhh.. huhuhu.. xda masa ilak bh

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR