. BitterSweetLurveLife: Marii...mariii...tolong LIKE PAGE ini..

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Saturday, November 12, 2011

Marii...mariii...tolong LIKE PAGE ini..


Aku sgt2 berbesar hati if uols yg dtg singgah baca entry di blog aku ni tolong LIKE PAGE yg aku dok kecoh kat entry aku kali ni.. Why? Coz aku ni adalah seorg sahabat yg baik yg suka menolong kwn2 aku..hikhikhik.. Actually, tuan empunya blog ni baru je berjinak2 nak buat bisnes secara online..and she's a friend of mine.. Good friend, and good person too.. Currently, dia dah berhijrah ke Kuching...coz perkhidmatannya diperlukan di sana..sambil2 bekerja, dia ada buat bisnes jugak. So, here is the link to her page IzzZayani-Collections.Those yg from Kuching if uols berminat dgn stuffs yg dia jual, that's an advantage tau as she might deliver the stuffs face to face.  Tolong klik dan LIKE page beliau dan uols boleh gak terjah blog beliau IzzZayani Collections Blog okehh... Sayanggg uols.. (^^,)

Bisik2:
for those yg SUDI LIKE..thank Q very much! Mucho gracias!

3 comments:

AmirFX said...

Ada jual baju sukan sik?

Azlan Hasan said...

kak..nape bile klik kat link fan pages tu dia redirect kat facebook saya plak..hehehe..

Regards,
-Strider-

eva said...

xpat bukak koh link nya.. alu fb mek ndah

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR