. BitterSweetLurveLife: Konon-konon wishlist 2012....kot =)

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Friday, December 30, 2011

Konon-konon wishlist 2012....kot =)

"Blackberry oh Blackberry"
Hi uols..last wordless wednesday aku tempek pic yg sama gak.. Hehehe..actually, it's not my new handphone la uols..it's just part of my wishlist for 2012.. Lama dah plan nak get one of blackberry model tp hasrat hati msh lagi tertangguh..plus, my current handphone is still in good condition. So..rasa sayang la pulak nak tukar ke new hp sedangkan yg sedia ada msh bleh digunakan. Tak baik tau..membazir..betul tak uols? 

Well..kalau nak story ttg blackberry if compared to other phones..frankly, aku juz noticed about it features yg agk 'smart'. For blackberry user, the best part is uols bleh BBM..as a result, for those yg guna prepaid..bleh la jimat kredit if sending message...am i rite? Yg guna postpaid..of courselh lebih jimat unless uols ni jenis 'kaki gayut' & 'surfing' internet. 

Yess, blackberry pun ada features for internet application tapi it might be limited..which is application tu tak la mcm uols bleh surfing internet on a big screen such as on ur lappy.. Correct me if i am wrong ok. So far, part yg tu je yg aku tau pun ttg blackberry coz my fiance is one of the blackberrians..(^_^). Hopefully, 2012 nnt bleh dpt blackberry phone..pastu bleh la BBM dgn my lovely fiance!

So, for blackberrians tlg suggestkan kat aku which model yg bagus? BB Bold? BB Torch? BB Storm? BB Pearl? Hmmm..tak tau nak pick which model la pulakkk...

Bisik2:
nak guna hp berkeypad balik coz susah nak hantar/reply message bila driving..
(**tapi, Iphone 4S tu..menggoda jugak eh!)

8 comments:

Tea said...

apple juak jd pilihan mek..

LidiaSuraya said...

jum order iphone 4s ehhhh

gerenti x nyesal yaw.

AmirFX said...

BB bold best.. hihi..

ciK LyndaWawa said...

wish list kmk..mok kawen..ngeee.=]

CHU MAJORFLAVA said...

dah ada bb boh lupak bbm kamek.mek in progress molah blog header ktk 2.insyaallah isnin mek email.

Azlan Hasan said...

sy nak suggest pun tatau yang mana sebab sy bukan pengguna blackberry kot..maybe one day laa sebab memang ade plan nak beli BB pun tapi macam akak gak..sy pun tatau which model to buy..hehehehe

Regards,
-Strider-

Shaz @ Ratu Ngerecho said...

haha..sama lah kita..BB..huuwaa...neway, ahppy new year :))

zairo said...

Maaf cakap, kalau setakat BBM, Android dan Iphone ada ciri itu seperti guna PingChat (Touch nama baru), LiveProfile atau WhatsApp. Jadinya, saya cadangkan Android, keh3. Galaxy W pon okay harga bawah 1k.

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR