. BitterSweetLurveLife: Sakit hatiku...kau buat begitu...

Who's Me??

My photo
I wrote my thoughts here and share to all of you the pain and joy of bitter-sweet life. Life is sweet,Lurve is Bitter.

Wednesday, December 28, 2011

Sakit hatiku...kau buat begitu...

"hati ini mmg sentiasa dilukai"

Assalamualaikum....good morning everyone! May your day begin with a beautiful smile...(^_^). Today is not a beautiful day for me as I am still thinking and feeling something weird about someone.. Well..bukannya aku nak condemnkan ttg perangai dan attitude kamu..tetapi, aku jadi sedikit tak keruan bila kepala, jiwa dan hati tertanya-tanya ttg diri kamu!!

Lately, aku merasakan yg kamu sedikit aneh..less caring..and honestly..sometimes tak keterlaluan jika aku katakan..you seems ignoring me. When i asked 'WHY?'... You said.. "bukan x care tapi sdg memikirkan cara utk mengubah dan menjadikan hidup kita dan impian kita lebih bermakna.." 

Yesterday, after calling me...you simply remains silence.. you don't even send me a message!! (..i am waiting for your message till i fall asleep) You always said to me that you're not doing anything wrong as you're hang out with your friend/s. And, you're not afraid if suddenly..i simply pop-out in front of you.. ( fine! I wish I can do this one fine day...)

I am very dissappointed! Right now..i feel like i am not a special person to you. I am sorry coz posting an entry like this.. I can't stand it anymore. The more i tried to understand you..the more i get hurt! I am so sorry. (if you're reading this).. 

" Promise not  to hurt..but its happen very often.."

"Bukan pula sekadar penghibur diriku ini syg
 Bukan pula sekadar melepas rindumu oh syg
 Sakit hatiku...kau buat begitu.."

Bisik2:
penaat dgn kerenah sang lelaki.. Aduhaaii lelaki, kalaupun kamu sdg having fun dgn shbt2 kamu..takkan smpai lupa nak SMS si kesayangan kamu dan biarkan dia menunggu SMS kamu smpai tertido? 
~ WHAT YOU GIVE...YOU GET BACK, SOON!!..~

4 comments:

Tea said...

if changing for better, its a must.. otherwise, the curiousity must spelled out~


we have the instinct~

Lala Latif said...

lelaki selalu amik mudah mende2 macam ni...pd diaorg, xpenting pun...tp pd kita, mende2 simple mcm ni lebih menyakitkan hati...sabar ok...

Munnafendy said...

die ada masalah kot? sabar..bg masa kat dia =)

Redbloodsnow said...

tedah ktk. byk bersabar jak ah. lak nya kena karma. janji mek sik akan lukakan hati ktk...ceaa kmk lok. tetiba :P

Current Running Numbers

CooL FoLLoWeR